Elämme KALseita aikoja

Innostuin viime viikolla kun luin Novitan sivuilta, että kohta alkaa uusi sukka-KAL. En ole koskaan ennen ollut sellaisessa mukana joten nyt huvitti ruveta, mutta vähän kyllä tuumailin, mahtaako olla mitään mieltä kutoa seiskaveikasta pitkiä, pääsiäisaiheisia sukkia...

Maanantaina sitten löysin kuin löysinkin itseni väkertämästä pupunkorvia samalla kun kuuntelin hallituksen tiedotustilaisuutta. Ja mikä muu voisikaan sopia neljän viikon pakkokotoiluun yhtä hyvin kuin neljän viikon sukkaprojekti! Tosin itseni tuntien nämä pupujen juhlat todennäköisesti venähtävät aiottua pitemmiksi, mutta niinpä voi venähtää se kotoilukin... Ajattelin nyt kuitenkin laatia muutamia väliraportteja sukkien edistymisestä siinä toivossa että se kannustaisi pysymään aikataulussa.


Ohjeen suurimman koon silmukkamäärä kuulosti riittävältä ohuemmalla langalla toteutettavaksi, joten sen puolesta näistä saattaa ihan kevätkelpoiset sukat tullakin. Tulessa siis purku-Nallea kakspuolosen puikoilla. Heti pistin vähän sooloillen: tein resoriin valepalmikoita ja kasvatin pupuilleni käpälät.


Toisennäköiset käpälät olivat liikuskelleet joen jäällä, kun aamulla siellä lasten kanssa hiihtelimme. Koosta päätellen asialla oli ollut hän joka lähtee syksyin, palaa keväisin. Hauska havainto, vaikka kovin kalseat ovatkin olosuhteet vielä joutsenelle.


Kommentit